Gleamwhite Whitestrips Bestellen - Veilig Thuis Je Tanden Bleken Met

Gepubliceerd feb. 04, 22
6 min read

Whitify Strips – Kopen – Review

'Als je echt de kleur van de tand wil beïnvloeden moet je aan de waterstofperoxide en dat is een voorbehouden handeling aan de tandarts.' .

Je tanden witter maken kun je thuis op een aantal manieren doen. Vanaf nu kun je dus zelf je tanden bleken zonder dat je daarvoor een dure behandeling voor hoeft te ondergaan. Maar wat zijn de beste producten als je thuis je tanden wilt bleken? En hoe moet je charcoal poeder gebruiken voor een oogverblindend resultaat? We hebben de beste producten voor tanden bleken thuis voor je op een rij gezet.

Is Tanden Bleken Veilig?

Weliswaar worden de meeste etensresten en aanslag verwijderd. Toch blijven er ook nadat jij je tanden hebt gepoetst restjes chemicaliën achter in je mond. Juist deze resten zorgen voor vergeelde of verkleurde tanden. Ook bepaalde dranken en etenswaar veroorzaken een verkleuring van de tanden. Hierbij kun je denken aan koffie, thee en rode wijn.

Natuurlijk wil je dit voorkomen. Mooie witte tanden geven je namelijk een frisse en gezonde uitstraling. Maar wat zijn de beste producten als jij je tanden wilt bleken thuis? In principe zijn er 3 goede opties als je thuis je tanden witter wilt maken. Deze producten zijn 100% natuurlijk en bewezen effectief.

Whitening Strips - Tandarts

crest Whitening Strips Kopen - Gleamwhite Whitestrips Nr. 1Review - Thuis Tanden Bleken Met crest Whitestrips

We hebben de 3 beste producten om thuis je tanden te bleken voor je geselecteerd. Als je graag je tanden wilt bleken thuis, heb je vast wel eens gehoord van charcoal poeder. Dit poeder is bewezen effectief als jij je tanden witter wilt maken. Het product is 100% natuurlijk. Dat wil zeggen dat er geen schadelijke chemicaliën zijn toegevoegd aan het product.

Dit bestanddeel heeft een zuiverende eigenschap. De bacteriën die in je mond voor een gelige kleur zorgen op je tanden, worden dus als het ware gevangen door de poeder. In combinatie met natuurlijk polijsten zorgt charcoal poeder voor witte tanden in een handomdraai. Je ziet al na één poetsbeurt resultaat (Tandenbleekset Kopen om Wittere Tanden Te Krijgen?).

Tandenbleek Strips Online Bestellen

Binnen een tijdsbestek van 14 dagen beschik je over prachtig witte tanden. Charcoal poeder breng je eenvoudig aan op je tanden. Dit doe je het beste met de bamboe tandenborstel die meegeleverd wordt met het Glorysmile starterspakket voor tandenbleken. Je maakt de borstel nat en doopt deze in de poeder.Vervolgens poets je je tanden zoals gebruikelijk. 12 tips voor het krijgen van witte tanden. Voor het beste resultaat spoel je de mond goed na met water. Zo verwijder je kleine restjes houtskool. Je voelt direct dat je tanden schoner aanvoelen én ziet dat ze witter zijn. Als je tanden bleken thuis liever met een pasta doet, kun je gebruik maken van charcoal tandpasta.

Advanced Teeth Whitening Strips

Deze actieve gel verwijderd onzuiverheden en vlekken op je tanden. Het speciale blauwe licht zorgt ervoor dat je tanden over 6 behandelingen wel tot 8 tinten lichter worden. De tandenbleekset is veilig en eenvoudig in gebruik. De meegeleverde gel plaats je in het voorgevormde siliconen bleekbitje dat over je tanden heen valt.

De effectieve ingrediënten van de bleekgel en het blauwe licht doen direct hun werk. Al na één behandeling zijn jouw tanden zichtbaar witter. Bij de Glorysmile tandenbleekset ontvang je tevens een handige kleurenkaart waardoor je het bleekproces van je tanden makkelijk bijhoudt. Uiteraard bevat de set ook een duidelijke handleiding.

Tandenbleekstrips - Teeth Whitestrips, Thuis Je Tanden Bleken?

Door de compacte omvang neem je de tandenbleekset dus ook makkelijk met je mee op vakantie. Zo kun je op een eenvoudige, snelle en veilige manier je tanden bleken thuis. Met deze 3D whitening strips van Glorysmile kun je thuis je tanden bleken en deze tot wel 7 tinten laten oplichten.

Dit product is dan ook niet voor niets dé nieuwe innovatie op het gebied van tanden bleken thuis. De strips zijn voorzien van een vernieuwde technologie waardoor ze nog beter aan de tanden hechten. Daardoor worden de tanden nog intensiever gebleekt waardoor je binnen 2 weken al kunt genieten van een wit gebit.

Koop crest Whitestrips Met Gratis Verzending

De strips zijn veilig in gebruik, veroorzaken geen schade of gevoeligheid en zijn daarbij vrij van peroxide. Als je jouw tanden witter wilt maken met deze Glorysmile tandenbleek strips, reinig je de mond eerst door vuilresten te verwijderen. GleamWhite Advanced Teeth Whitening Strips. Dit kun je doen door je mond te spoelen met water of deze zonder tandpasta te poetsen.

Gleamwhite Whitestrips Ervaring - Review - Tanden Bleken AdviesTandenblekers Online Kopen

Zo hechten de whitening strips beter aan het gebit. Vervolgens plak je de korte strip op je ondertanden en de lange strip over je boventanden. Zorg er daarbij voor dat de actieve bleekgel het tandoppervlak goed raakt en dat de strip aansluit op het tandvlees. Na slechts een half uur verwijder je de 3D whitening strip en spoel je de mond met wat water.

Eerste Indruk-review: Gleamwhite Whitestrips Voor Tanden Bleken

Deze behandeling voor tanden bleken thuis kun je net zo vaak herhalen tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Uit een rondgang bij die tandenbleeksalons, waaronder grote ketens en salons verspreid door het hele land, blijkt dat ze inderdaad vaak met baking soda werken (Review - Thuis tanden bleken met Crest Whitestrips). Ook gebruiken ze soms die 0,1 procent waterstofperoxide, in combinatie met een lamp. De salons wilden niet met naam en toenaam reageren, maar gaven aan zelf te denken dat de lamp wel werkt.

Thuis Tanden Bleken Met Whitening Strips

Gina heeft in ieder geval best veel spijt van hun keuze om naar een tandenbleeksalon te gaan. "Het was het niet echt waard. Het is gewoon echt niet fijn dat als je een ijsje eet, je hem gewoon weg moet leggen omdat het te veel pijn doet", zegt Gina. Daar staat tegenover dat veel mensen uit onze enquête aangaven wel tevreden te zijn met het resultaat - ook al is dat maar voor de korte termijn.

"Het was écht heel wit." Hij had naderhand wel een paar dagen last van zenuwsteken in zijn mond, maar dat ging weer over. Wel was na een tijdje het effect weg. "Ik heb er één à twee maandjes plezier van gehad, daarna waren mijn tanden weer zoals ervoor." .

Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen?

Jason Merritt/TERMGetty Images Niks mis met 'gele tanden'. Menig tandarts zegt dat tanden vaak van nature geel zijn en dat het gezond is. Maar over het algemeen worden ze als 'minder mooi' gezien. En omdat we met z'n allen zo trendgevoelig zijn, proberen we ze zo wit mogelijk te krijgen.

Schoonheidssalon, Mijn zoektocht naar witte tanden begon. Ik ging van start met een potje vermalen houtskool. Dat schijnt je tanden na een paar keer poetsen wit te krijgen. Voor mij werkte het helaas niet optimaal – al waren er anderen bij wie houtskool wél resultaat boekte. Mijn tanden zagen een klein beetje witter, maar het bijhouden en elke dag met zwart spul poetsen? Niks voor mij. Test tandenbleekmiddel: Crest.

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Zilver En Goud

Published May 21, 23
8 min read

Crystal Colloidaal Zilver En Goud

Published May 19, 23
8 min read